Konesali III, Ljusterö

Mikäli etsit konesali-ratkaisua valtakunnan rajojen ulkopuolelta, on meillä tarjota korkealuokkaista konesalitilaa Ruotsista, Ljusteröstä. Ljusterön konesali on tärkeässä valokuiturunkoverkkojen solmupisteessä ruotsissa, n. 50km Tukholmasta pohjoiseen. Konesaliin on myös saatavilla asiakkaalle pääsy 24/7 omilla kuluntunnistaumisvälineillä. Tilaan on myös saatavilla useiden isoimpien pohjoismaisten omat yhteydet, mikäli yrityksesi toimii yhteistyössä tietyn operaattorin kanssa.
HUOLTO- JA YLLÄPITOPALVELUT

Yrityksen liiketoiminta on nykyisin erittäin riippuvainen toimivista tietoliikenneyhteyksistä. Pienikin katkos palveluissa voi olla haitallista.

LahtiNetwork tarjoaa tietoliikenteen turvaamiseksi eritasoisia palvelutasosopimuksia. Palvelutasosopimus eli SLA (Service Level Agreement) on asiakkaan ja palveluntarjoajan välinen sopimus, jossa määritellään palvelulle tietyt vaatimustasot.

LahtiNetwork:n tarjoamat palvelutasosopimukset ovat Standard (SLA1), Premium (SLA2) ja Exclusive (SLA3). Asiakkaan palveluihin sovelletaan palvelutasoa Standard, ellei kirjallisesti ole sovittu toisin.

Ylläpitosopimusasiakkaana saat mm. seuraavat hyödyt:
  • Teidän ei tarvitse huolehtia laitteiden toimivuudesta, me hoidamme sen puolestanne!
  • Ennakoitavissa oleva kuukausihinta tarvitsemallenne tuelle ja huolloille.
  • Tarvittavat varaosat laskutetaan erikseen.
  • Nopean vasteajan vikatilanteissa.
  • Joustava hinnoittelu, hinta määräytyy vasteajan ja laitteiden määrän mukaan.
KONESALIPALVELUT

Konesalitilavuokraus

Asiakkaan tuodessa palvelinlaitteistonsa palvelinhotelliimme, hän varmistaa Internet-palveluidensa katkeamattoman ja varman toiminnan.

Lahtinetworkin konesalissa on ajanmukaiset kahdennetut jäähdytys- sähkönsyöttölaitteet. Pääsy tilaan tapahtuu asiakkaan omalla kulkukortilla. LahtiNetwork:n osaava tekninen henkilökunta huolehtii palvelintentilan hyvinvoinnista jättäen itse palvelun sisällön kontrolloinnin asiakkaalle.


Virtuaalipalvelut

Virtuaalipalvelimet voidaan toteuttaa palveluna asiakaskohtaisina klustereina tai jaetulla vikasietoisella alustalla.

Internet kapasiteetti konesalitilasta

Toimivien Internet palvelujen perusta on toimiva Internet yhteys. Lahtinetworkin konesalista on luotettava varmennettu kuitu useiden operaattorien runkoverkkoihin. Tämä mahdollistaa myös asiakkaan nykyisen operaattorin yritysverkon tuomisen konesaliimme.